Telefonisch Verkopen

Het uitdagende en wervelende programma voor verkopen op afstand...

Het steeds drukker wordende en vaker stroppende verkeer gecombineerd met de globalisering van de handel vormen voor iedereen die commercieel actief is een gigantische uitdaging. Een uitdaging die van levensbelang kan zijn.

Reeds in de nabije toekomst, want u merkt het nu reeds dat het steeds moeilijker wordt klanten persoonlijk te ontmoeten voor een commercieel gesprek. Internet, e-mail, video conferencing, en alle gerelateerde communicatiemiddelen versnellen deze evolutie enorm.

Volg daarom dit uitdagende en wervelende programma voor verkopen op afstand, het zal u een competitieve voorsprong geven op de toekomst!

Dit programma staat open voor iedereen.
Let op! Hou er wel rekening mee dat dit programma echt gericht is op telefonische verkoop en verkoop op afstand, en niet op het maken van afspraken of koud bellen in functie van prospecteren.

Wij raden iedereen aan de verschillende opleidingen commercieel telefoneren te combineren, omdat zij perfect aanvullend zijn.

Of u nu al jaren een commerciële functie uitoefent of pas begint in de televerkoop, dit programma is voor u! Het biedt een nieuwe kijk op televerkoop en verkoop op afstand aangepast aan deze tijd.

Het programma wordt constant up-to-date gehouden met de nieuwste inzichten en elke zes maanden 'gereviseerd', gewoon omdat alles zo snel evolueert.

Voor de meeste deelnemers betekent deze opleiding een 'boost' voor hun carrière, zo krachtig dat ze vaak sneller promotie maken dan ze ooit voorheen durfden dromen, of nog belangerijker: meer verkopen dan ze ooit durfden voor mogelijk houden. Dit natuurlijk op voor waarde dat ze binnen een bedrijf werken die alle overige processen en strategieën juist hebben om dit mogelijk te maken.

Wat u zal leren: 
Beheers de 5 manieren waarop u uw inkomen kan verhogen; 
Registreer uw cijfers en resultaten ... en gebruik ze tot uw voordeel; 
Evalueer uw prestaties effectief zodat u uw EIGEN doelstellingen verwezenlijkt; 
Win controle over het telefoongesprek; 
Laat effectieve telefoonboodschappen na op voicemail of aan tussenpersonen; 
Vragen, vragen, vragen; 
Leer wat er omgaat in de wereld van de prospect; 
Begrijp de vier types van negatieve antwoorden, ... en ontdek hoe u voorbij elk van deze geraakt; 
Vorm kleine aanpassingen in uw prestaties om tot grote inkomenboosters; 
Voorbeeldgesprekken en scripts om aan te passen aan uw situatie. 
Het opvolgen van leads die u genereert via uw website. 

Tijdsduur: 2 x 3u 

ShareThis