LEIDERSCHAP 112

Wat elke leider zou moeten weten ...

Een van de kenmerken van een ware leider is haar of zijn vaardigheid in het omgaan met mensen. Belangrijk hierbij is te focussen op persoonlijke sterktes, en vooral: hoe u deze kan aanwenden tot het voordeel van andere mensen.

Heldere communicatie is belangrijk. Overtuigend spreken en begrijpend luisteren zijn essentieel. Communiceren om actie te verkrijgen. Het meeste invloed hebben die leiders die mensen kunnen aanzetten tot actie.

Ontdek ook zes winnende tijdmanagement strategieën. Als een leider invloed wil hebben op veel andere mensen, zal deze namelijk zijn eigen tijd gedisciplineerd moeten beheersen. Ook moet een leider kunnen omgaan met stress, want als er onder druk een onaangenaam persoon uitbarst, kan uw volledige leiderschap vallen als een blok.

In dit compacte porgramma zal u kennis maken met een breed spectrum aan principes, technieken en tools om in korte tijd een invloedrijk leider te worden.

Alle informatie is kernachtig samengebald en richt zich meteen op de toe te passen principes en tactieken, zonder dieper in te gaan op hun achterliggende theorie.
Het seminar richt zich dan ook vooral naar de praktijk, de problemen die zich daar stellen en hoe ermee om te gaan.
En net zoals u het nummer 112 belt met uw GSM als u in nood verkeert, is leiderschap 112 achteraf waarschijnlijk het seminar waar Programma  -  12 strategiën

Identificatie
Zelfverplichting tot uitmuntendheid
Uw verschillen tot voordeel;
Verhoog uw waarde voor anderen.
Acht vragen die u helpen om uw problemen te analyseren.
Zeven principes om deze om te werken tot opportuniteiten.
Vier luisterbarrières overwinnen.
Hoe u als leider het meest effectief bent, elke seconde van de dag.
Communiceren om mensen te motiveren en tot actie aan te zetten.
De psychologie van het beslissingen nemen.
Hoe een effectieve onderhandelaar worden.
Stress leren omwerken tot creatieve energie.

Duurtijd: 4 uur (halve dag)

Doelgroep: iedereen die leiding geeft in een bedrijf, een organisatie of een vereniging, of dit in de toekomst wil doen.

ShareThis