GARANTIE

Ik luisterde naar WAT U VERWACHT van de beste AANBIEDER VAN EDUCATIEVE PROGRAMMA’s. Ik geef u  DEZE GARANTIE.

IMPACT GARANTIE

Wat ik u NIET garandeer op het eind is dat elke deelnemer een goeie score zal toekennen. Wat ik zeker niet garandeer is dat ik van de deelnemers een ‘80% positief’ score zullen halen zoals sommige audits vereisen. EN U ZAL DAAR BLIJ OM ZIJN!

Want wat ik WEL garandeeren zijn opleidingen, trainingen, coaching sessies MET EXPLOSIEVE IMPACT als doel! Waarbij het draait om PASSIE, VUUR, en vooral INTENSIEVE VERANDERING. En veel mensen haten verandering. Vandaar ...

Wat ik WEL garandeer is dat het de bedoeling is dat de impact ZO FEL zal zijn dat de deelnemers zelfs TIEN JAAR LATER nog de belangrijkste punten zullen KENNEN. En DAT TELT.

HOOP GARANTIE

“Wanneer er hoop is voor de toekomst, is er kracht in het heden.”
-- Zig Ziglar & John C. Maxwell.

En u wil hoop.
Een hoop omzet.
Een hoop winst.
Een hoop meer productiviteit.

Natuurlijk breng ik de deelnemers kennis bij.
Natuurlijk geef ik waardevolle informatie mee aan de deelnemers.
Natuurlijk leer ik de deelnemers vaardigheden aan.
IK GA ECHTER VEEL VERDER.

Ik heb als ultiem doel het BOUWEN van HOOP door het SAMEN MET DE DEELNEMER CREËREN van een VISIE en het FUNDAMENTEEL VERANDEREN en VERBETEREN van INZICHTEN, VAARDIGHEDEN en HOUDING.

GELD GARANTIE

En vond u het zo slecht dat u uw geld terug wilt? Bespreek dit meteen met me en zet het op papier, direct na de vorming, training of coachingsessie; u ontvangt AL UW GELD TERUG dat u betaalde voor dat deel. Geen verdere discussie.

Wij spreken een forfaitaire prijs af, ongeacht het aantal deelnemers.
U kan bijvoorbeeld  GRATIS bedrijfsleiders en/of verantwoordelijken voor opleidingen uitnodigen om deel te nemen uit andere bedrijven; bijvoorbeeld leveranciers of klanten.


Plaats


De educatieve programma’s kunnen doorgaan in verschillende locaties:
• de kantoren van de klant,
• op locatie

De locatie die educatief verantwoord ingericht is, kan zowel door de klant zelf worden verzorgd als door ons, volgens afspraak.

Tijdstip en duur

De data en tijdstippen worden volledig bepaald in samenspraak met u, het bedrijf en de trainer.

De educatieve programma’s kunnen zowel in de vroege morgen, overdag, 's avonds als in het weekend doorgaan. Volgens afspraak.

ShareThis